Puljanke lako do bodova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rukometašice "Arene" u osmom prvenstvenom kolu nisu imale prevelikih problema da protiv "Zeline" svoj ovosezonski ucinak podignu na 50 posto.

Domace su igracice odmah napravile nekoliko koraka prednosti i to održavale do polovice prvog dijela kad je gostujuca klupa pozvala minutu odmora (7:4 - 15').

Izgleda da su savjeti njihovog trenera polucili kontraefekt, ili su "arenašice" napokon pohvatale konce svoje igre, no narednih deset minuta bio je i najbolji domaci period na susretu, što se odmah osjetilo i na rezultatu (14:7 - 25').

Medutim, uslijedio je tad vec uobicajeni pad u igri Puljanki, što su iskoristile gošce da se s tri uzastopna pogotka malo primaknu, da bi prvi dio pogotkom sekundu prije sirene, svoj petim u prvih 30 minuta, zakljucila Kiridžic (15:10).

Nastavak je donio promjenu na pulskom golu i umjesto solidne Kajganic izmedu vratnica je stala Križanac. Ostatak ekipe se nije mijenjao, no zato se brzo mijenjao rezultat jer su "arenašice" s tri uzastopna gola otišle na "plus osam" (18:10 - 34').

Ista prednost bila je i pet minuta kasnije (21:13), da bi potom na pogodak gostujuceg pivota Galic, Puljanke odgovorile serijom od 6:0 za najvecu prednost na susretu (27:14 - 46').

Vidjevši da je pitanje pobjednika riješeno, trener Lalic poceo je u igru uvoditi i mlade snage, što su gošce uspjele iskoristiti da se približe na konacnih 35:25.

Susret 8. kola Prve lige rukometašica. Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 100. Suci: Krunoslav Marin i Vlatko Možar (oba Umag).

ARENA: Bradaric, Havic 1, Vukic 1, Mandic 2, Gaborovic, Šabic, Miloševic 6, Kiridžic 8, Maras 2, Linic 2, Gavranic 7 (1), Križanac (6), Mudronja 5, Gašic 1, Kajganic (8).

ZELINA: Bukovina (6), Smiljanic 1, Ercegovac 2, Madžarac 6, Pavicic 3, Jankovic 3, M. Valetic, A. M. Valetic 1, Markešic (6), Kršak, Legin, Vulic, Stipic 6 (5), Mackovic, Galic 3, Emer.Sedmerci: Arena 1 (1), Zelina 5 (5). Iskljucenja: Arena 4, Zelina 2 minute.


Podijeli: Facebook Twiter