Puljanka obradovala Katju Burić novom mazdom 2

Primopredaja glavne nagrade - Željko Jelenić i Katja Burić (M. MIJOŠEK)
Primopredaja glavne nagrade - Željko Jelenić i Katja Burić (M. MIJOŠEK)

U pulskom autosalonu Benussi danas je održana primopredaja glavne nagrade u Puljankinoj nagradnoj igri "65 nam je godina tek!", automobila mazda 2 vrijednog 74.900 kuna, koji je osvojila Katja Burić. Ključeve automobila uručio joj je Željko Jelenić, izvršni direktor Puljanke. Sretna dobitnica ispričala nam je da je nagradne kupone ubacivala u kutiju u Puljankinoj trgovini blizu Foruma u Puli.

- Tamo uvijek kupujem marendu, jer u blizini radim, i nisam mogla vjerovati kada su me nazvali i rekli da sam upravo ja osvojila glavnu nagradu, ispričala nam je vidno uzbuđena Katja. Dodala je da ima auto, no star je više od 15 godina.

- Baš sam ga nedavno registrirala i to jedva, nakon brojnih popravaka. Nešto sam uštedjela i već sam razmišljala da ću ipak morati kupiti neki noviji, no i dalje rabljeni, kad mi je stigao najljepši božićni poklon u životu, ispričala nam je Katja. Iskoristila je priliku da se zahvali prodavačicama u Puljankinoj butigi jer, kako veli, upravo su one jedan od razloga što tamo svakodnevno s užitkom kupuje.

Uručena je i druga nagrada, šestodnevni zimski aranžman turističke agencije Zeatours u vrijednosti od 6.800 kuna, koju je osvojila Petra Jurlina. Zanimljivo je da je i Jurlina nagradne kupone ubacivala u istome dućanu, jer živi u blizini.

- Moji bližnji, susjedi, poznanici ubacivali su brojne kupone posvuda, ja u početku nisam jer sam mislila da ionako neću ništa dobiti. No, na kraju sam, na nagovor ostalih, ubacila pet listića i sreća mi se osmjehnula, rekla nam je Jurlina. Dodala je da će na zimovanje otići s kćerkicom, koja je baš neki dan pitala "kada će padati snijeg".

Sretne je ruke za Katju Burić bio mali Korado, koji je na izvlačenju, održanom 12. prosinca, među više od 20.000 kupona izvukao baš njezin.

Kako doznajemo od Jasne Mašinović Puh iz Puljankinog marketinga, i za 2013. godinu ta trgovačka kuća priprema nove nagradne igre za svoje najvjernije kupce.

- U ovoj "rođendanskoj" nagradnoj igri nagradili smo više od 30 kupaca. Koristimo priliku da zahvalimo i svim partnerima koji su nam pomogli u realizaciji - Frigobox, Istra, Istarske toplice, Tehnoline, Uniline, Matrix računala iz Buzeta, restorani Farabuto i Ribarska koliba, Autoklub Pula-Rovinj, Auto SL 91, Sunset centar, Uvesco i Zeatours. Ovim putem zahvaljujemo svim našim dragim kupcima koji su nam vjerni već punih 65 godina, a Katji želimo sigurnu i ugodnu vožnju, rekla nam je Mašinović Puh. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter