Puljanka Kristina Riosa Kraljica sjevernog Jadrana

Kristina Riosa ima dvije titule (E. POŽAR)
Kristina Riosa ima dvije titule (E. POŽAR)

Kristina Riosa iz Pule nova je Kraljica sjevernog Jadrana što je titula koju je osvojila na nedavnom natjecanju održanom u Voloskom, da bi se potom ovjenčala i titulom Kraljice fotogeničnosti na natjecanju za Kraljicu Hrvatske održanom u Zagrebu, a tu titulu među 17 djevojaka ponijela je Kristina Bralo iz Zagreba.

- Slučajno sam upala na casting, prijateljica me zvala hoću li ići. Hoću-neću, predomišljala sam se i - otišla. Bila sam na castingu, prošla među 13 cura i onda smo imali dva dana priprema u vili Nicole u Voloskom, a nakon toga još dva dana priprema i uslijedila je finalna večer izbora za Kraljicu sjevernog Jadrana. Pobijedila sam i onda smo drugi dan otišli u Zagreb na izbor za Kraljicu Hrvatske.

- Gore su pripreme trajale pet dana a veliki finale održao se u klubu Green Gold i tamo sam dobila titulu Kraljice fotogeničnosti. Odlično iskustvo i jako dobra odskočna daska što se tiče tog mog hobija jer mislim da mi to ne bi mogao biti glavni posao, nego jednostavno dodatna zarada, priča nam Riosa koja u Rijeci studira pravo i trenutno je na trećoj godini.

Dok studira, radi u jednom butiku, a manekenstvom se bavi tri godine.

Na izboru u Voloskom natjecalo se 13 djevojka koje su se kroz četiri izlaska predstavile stručnom žiriju. Prva princeza Kristini Riosa je Robertina Preklushaj, a druga Petra Semeš. Marizela Hrstić je Miss fotogeničnosti, dok je Miss simpatičnosti Iva Gracin.

"Dobila sam puno ponuda za posao, ljudi mi se javljaju putem Facebooka ili mobitela i nude mi poslove što se tiče raznih snimanja za razne butike itd." Pitali smo znači li to da ima šanse da je uskoro vidimo u nekoj reklami ili na nekom plakatu. "Pa, nadam se", kaže Kristina smiješeći se. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter