Puljanka Eni Đorđević na izbor ljepote u Kirgistan

Eni Đorđević: Bilo bi pretjerano reći da očekujem pobjedu, ali se nadam jednoj lenti (D. MEMEDOVIĆ)
Eni Đorđević: Bilo bi pretjerano reći da očekujem pobjedu, ali se nadam jednoj lenti (D. MEMEDOVIĆ)

Puljanka Eni Đorđević, studentica prve godine modnog dizajna u Zagrebu, nastupit će kao Miss Beauty of Croatia na svjetskom izboru Miss Beauty of the World 2013. u Biškeku, glavnom gradu Kirgistana, koji se održava od 11. do 25. lipnja. Kao predstavnica Hrvatske, ona će se za tu titulu natjecati zajedno s curama iz 30 zemalja.

Tim se povodom Eni danas obratila novinarima u društvu roditelja Danijele i Đoleta te regionalnog direktora ovog natjecanja Aleksandra Rajkova koji je izrazio uvjerenje u visok Enin plasman, a sigurno među top deset.

- Sretna sam i uzbuđena što idem na ovo natjecanje. Dosta sam se pripremala. Bilo bi pretjerano reći da očekujem pobjedu, ali se nadam jednoj lenti. Vjerojatno će mi ovo biti najljepših 20 dana u životu, a to želim svakoj curi koja se prijavi na ovakva natjecanja, kazala je Eni Đorđević, koja će na tom dvotjednom natjecanju  nositi četiri haljine.

Eni i njen tim nadaju se da će ona ponoviti uspjeh hrvatske predstavnice Patricije Škunca koja je na prošlom natjecanju Beauty of the World u Kini osvojila titulu Miss Beauty of Europe, prvu do Miss Beauty of the World. I ove se godine natjecanje prvotno planiralo održati u Kini, ali su se zbog problema vezanih uz  prostor organizatori odlučili za Kirgistan. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter