Puljanina oteli i fizički napali zbog duga?

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 56-godišnjakom i 44-godišnjakom iz Pule te 27-godišnjakom iz Vodnjana policija je utvrdila sumnju da su počinili kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, iznude, teške tjelesne ozljede u pokušaju, oštećenja tuđih stvari i teške krađe na štetu 54-godišnjaka iz Pule.

Trojica su nakon kriminalističkog istraživanja privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske tijekom vikenda, a zbog sumnje da je u događaju sudjelovao još jedan napadač, stoga policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem.

Trojac policija sumnjiči da su u petak oko 15.30 sati na kružnom toku u Šijani nasilno u automobil VW Passat pulskih oznaka ugurali 54-godišnjaka te ga potom odvezli do Šijanske šume. U šumi su 54-godišnjaka više puta udarili te mu razbili mobitel i naočale, sve s ciljem da od njega naplate novčani iznos koji smatraju da im duguje. Nakon toga je 54-godišnjaku pružena pomoć u pulskoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene lakše ozljede. Prema neslužbenim informacijama radilo se o navodnom dugu manjem od tisuću kuna koje je 54-godišnjak bio dužan za stanarinu, no izgledno je da taj dug uopće nije postojao. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter