Puljanin u kockarnici u Trstu dobio pola milijuna eura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glavna vijest u utorak u svim tršcanskim lokalnim medijima bio je dobitak 495 tisuca eura koji je osvojio 24-godišnji Puljanin Milivoj Simeunovic u podružnici Snai slota, lanca elektronskih kladionica, kockarnica i igara na srecu, smještenoj u središtu Trsta, na poznatom šetalištu Viale XX settembre.

List navodi da je dobitnik jackpota sin poznatog pulskog nogometnog trenera Dragana Simeunovica, voditelja nogometne škole Arena. Za srecu je bilo potrebno malo. Milivoj je, naime, potrošio šest eura, i to ubacivši novac u automat, na kojem je osoba prije njega zaradila tridesetak eura, te osvojio jackpot.

Regularnost listica treba potvrditi centrala Snaija u Rimu, no po pisanju lista upravo je mladi nogometaš sretnik koji je dobrim dijelom materijalno osigurao svoju buducnost.

Milivoj Simeunovic vec je cetvrtu sezonu igrac tršcanskog nogometnog kluba San Luigi te student na tršcanskom sveucilištu nakon što je u Puli završio srednju školu na talijanskom jeziku. List Il Piccolo navodi da je izuzetno dobar igrac te da je u dva navrata bio najuspješniji strijelac sa 16 danih golova.

O njegovim nogometnim uspjesima pisali smo u Glasu Istre u lipnju prošle godine kada je proglašen najboljim strijelcem prvenstva Eccellenza, najviše neprofesionalne lige talijanskog nogometa za regiju Friuli-Venezia Giulia.

Nevjerojatno, ali to je drugi veliki iznos dobiven u istoj kockarnici u posljednja dva mjeseca: 2. veljace toliko je osvojio nepoznati igrac porijeklom iz Bangladeša. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter