Puljanin teško stradao na hondi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac motocikla honda Puljanin I. D. (24) , koji je u Ulici Monte Paradiso na pulskom Vidikovcu jutros oko 7.30 sati stradao u sudaru s automobilom, u teškom je stanju hospitaliziran na Odjelu anestezije i reanimacije pulske Opce bolnice.

Policija je izvijestila, da se nesreca dogodila kada se 55-godišnjak iz Pule, vozilom Fiat Punto iz odvojka ulice Monte Paradiso, odnosno s parkirališta kod marketa Grga, ukljucivao u promet na glavnoj cesti. Dolaskom na raskrižje s ulicom Monte Paradiso, Punto se nije zaustavio na znak stop, vec je ušavši u raskrižje oduzeo prednost prolaska motociklu Honda CBR, kojim je upravljao 24-godišnjak.

U namjeri da izbjegne sudar s automobilom, motociklist je zapoceo naglo kociti uslijed cega je izgubio nadzor nad vozilom, te je pao na tlo, i udario u lijevi bocni dio Punta. Mladi Puljanin je ostao ležati na kolniku dok je motocikl otklizio nekoliko metara dalje, saznajemo u policiji.

Vozac automobila nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesrece, izvijestila je policija.


Podijeli: Facebook Twiter