Puljanin se propucao i završio u bolnici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Puljanin Goran Mandic Gogo (32) propucao se danas oko 12 sati iz pištolja u hodniku zgrade na adresi Mornaricki trg 3 u Puli. Kako smo doznali od glasnogovornika pulske Opce bolnice Gorana Paica, Mandic je smješten na bolnickom odjelu anestezije i reanimacije i njegovo je stanje stabilno.

Kako tvrdi jedan od naših neslužbenih izvora, Mandic je najprije dva puta zapucao po zgradi, a na koncu je pištolj okrenuo prema sebi i propucao si lijevu stranu tijela. No buduci da je policija o dogadaju dala samo šturu informaciju, nije poznato je li se Mandic namjerno ili se ipak slucajno propucao. Jedan od ispaljenih metaka zaustavio se u ormaricu sata za elektricnu energiju, pa su pozvani djelatnici HEP-a Elektroistre koji su iskljucili struju kako bi policija mogla obaviti ocevid.

Dramaticni dogadaj u zgradi koja je smještena preko puta Mornarickog parka ispricala nam je jedna od stanarki.

-Bila sam u kupatilu kada je Gogo ispred ulaza zvao mog sina. Prozor od kuhinje je bio otvoren, a ovaj je pitao gdje je moj sin. Ja sam mu nešto rekla no Gogo me nije cuo. Tada je Gogo na prozoru ostavio pištolj i nekamo otišao. Moj sin je ustao i uzeo taj pištolj, pa je otišao za njim iza zgrade i vratio ga Gogu. Nedugo zatim Gogo je dva puta pucao po zraku, a treci put je propucao sebe. Sve se to dogadalo u prizemlju zgrade. Nakon toga je Gogo došao kod mog sina i rekao mu da ga odveze na prvu pomoc. Dao je kljuceve od svog auta mom sinu. Moj sin mu je rekao da nije normalan, i pitao ga je što je to ucinio. Odvezao ga je na hitnu, i sad je i on na razgovoru u policiji, rekla nam je jedna od stanarki.

Po njenim rijecima u toj zgradi stanuje Mandiceva djevojka s njihovim djetetom. Navodno mu vec neko vrijeme nije bio omogucen posjet djetetu, a prije pucnjave je Mandic dulje vrijeme stajao pred vratima djevojkina stana, pa je na koncu, ocito izrevoltiran, zapucao iz pištolja.

Policija je do poslijepodne obavljala ocevid u zgradi u kojoj je pucao Mandic. Osim što je policijskom trakom bio omeden prednji prilaz zgradi, policija je cuvala i stražnji ulaz.


Podijeli: Facebook Twiter