Puljanin provalio u policajcevu kucu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadesetogodišnji mladic iz Pule uhvacen je na djelu nakon što je provalio u jednu kucu, tocnije manji objekt u dvorištu u ulici Olge Ban u Puli. Na djelu ga je uhvatio vlasnik, 48-godišnji policijski službenik.

Kako je izvijestila Suzana Sokac iz PU istarske pulska je policija kriminalistickim istraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da je 20-godišnjak u nedjelju oko 3.30 sati preskocio vrata i ušao u zatvoreno dvorište u Ulici Olge Ban, gdje je pokušao nasilno otvoriti vrata terase.

Nakon što u tome nije uspio, vec je vrata samo oštetio, mladic se uputio prema zidanom objektu u dvorištu. Nasilno je otvorio vrata, ušao unutra i zapoceo preturati stvari. Ukrao je privjesak za kljuceve i lancic. No, mladi provalnik nije uspio umaci 48-godišnjem policajcu koji ga je zatekao na djelu i koji je pozvao svoje kolege.

Prilikom uhicenja kod 20-godišnjaka je policija pronašla PVC vrecicu sa suhom biljnom materijom, težine oko 0.2 grama, za koju je preliminarnim testiranjem potvrdeno da je rijec o marihuani. Nakon kriminalistickog istraživanja mladic je u nedjelju oko 22 sata predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter