Puljanin odradio tri provale u jednoj noći

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom iz Pule utvrdila sumnju da je počinio tri teške krađe u noći sa subote na nedjelju u Puli.

Nakon kriminalističkog istraživanja Puljanin je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske već u nedjelju. Tijekom noći sa subote na nedjelju je počinio dvije teške krađe, i to u ugostiteljskom objektu u Flanatičkoj ulici te u trgovini u Mletačkoj ulici, a uhićen je nakon pokušaja provale u kioske na Trgu Stara tržnica. Sumnjiči ga se da je provalio u ugostiteljski objekt u Flanatičkoj ulici, iz kojeg je ukrao polog i različite napitke na štetu 46-godišnjoj vlasnici iz Pule, a nastala materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Istu noć je provalio u trgovinu u Mletačkoj ulici koja je u vlasništvu 39-godišnjaka iz Pule. No, iz trgovine nije ništa ukrao, već je prilikom nasilnog ulaska pričinjena materijalna šteta koja se procjenjuje na više stotina kuna.

U nedjelju oko 6 sati ujutro zatekla ga je policija u pokušaju provale u kiosk na Trgu Stara tržnica. Mladić je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a potom je pritvoren. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter