Puljani protiv Cibalije punim gasom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trebala je to biti nikad opuštenija konferencija za novinare. Jer, subotnje gostovanje Cibalije na Drosini u sklopu 29. kola Prve HNL postala je tek utakmica za prestiž. Do povlacenja zahtjeva za prvoligaškom licencom Dugopolja ta je utakmica u pulskom klubu bila oznacena kao susret sezone, no sada to više nije.

Istra 1961 je osigurala ostanak, strah od ispadanja stanuje još samo, opravdano, u Luckom i u puno manjoj mjeri u Rijeci. No, trener pulskog prvoligaša Igor Pamic u cetvrtak je još puhao na hladno.

- Za mene ovog trenutka još nije sve gotovo. Svi su mediji prenijeli informaciju o odustajanju Dugopolja, ali po mojim saznanjima ta informacija još uvijek nije stigla do HNS-a i zato je necu tretirati kao stopostotno provjerenu, iznenadio je Paminjo uvodom u trenutku kad se ocekivao daleko opušteniji odgovor. - Možda ce uskoro i to biti sigurno, ali ja se zasad pretvaram da nije još sve gotovo i zato i dalje tražim od svojih igraca da budu maksimalno fokusirani na subotnju utakmicu. Nije mi se svidjelo ono što sam vidio na treningu u cetvrtak popodne, ustvrdio je trener Pamic.



Ocito je slabiji rad na treningu digao živac treneru pulskog prvoligaša. Posve je to prirodna reakcija trenera koji je morao svoju momcad cijelu polusezonu držati pod pritiskom jurnjave za pobjedama vrijednima ostanka.

U utakmicama u kojima ne visi mac nad glavom znaju treneri posegnuti za nekim igracem koji se dotad nije naigrao. Pamic na to ne želi niti pomisliti.

- U ovu utakmicu ulazimo s najjacom postavom. Kad bih sad išao stavljati u momcad igraca koji dva, tri mjeseca nije ništa igrao, ne bih dobio nikakvu korisnu informaciju, a samo bih si možda napravio medvjedu uslugu. Ne, mi cemo i u subotu ici sto na sat, zakljucio je Paminjo. (Roberto CAR)



Besplatno za studente i ucenike

Proslava ostanka u Prvoj ligi i posljednji susret sezone nagnali su odgovorne u klubu da zahvale dijelu navijaca. Odluceno je da se u subotu dopusti besplatan ulaz za studente i srednjoškolce, koji ce se moci smjestiti na istocnu tribinu.


Baloni i mažoretkinje za feštu

Buduci da ce se subotnji susret sa Cibalijom igrati na Dan grada Pule, u njegovu se proslavu ukljucio i pulski prvoligaš. Tako ce navijacima uoci susreta na ulazima biti podijeljeno više od tisucu balona u zelenim i žutim bojama, i nekoliko stotina udaraljki na napuhavanje da bi atmosfera na tribinama bila što velicanstvenija. Pomoci ce tome i dolazak pulskih mažoretkinja na Drosinu.



Podijeli: Facebook Twiter