Puljani poraženi na domacem terenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porazom pred svojim navijacima, drugim nakon onog u Karlovcu, ušli su ponovno na krivi nacin nogometaši Istre 1961 u prvenstvo.

Na ovosezonskoj premijeri na "Drosini" pun su plijen, zahvaljujuci preciznom pogotku Milicevica, odnijeli nogometaši Osijeka. Znalacki su gosti sacekali da se pulski igraci ispušu u prvih 20 minuta i potom vrlo brzo materijalizirali terensku nadmoc u drugom dijelu prvog poluvremena.

Pokušali su domaci igraci u nastavku doci do izjednacenja, ali nisu nalazili nacina da probiju gostujucu obranu. Jedini koji su mogli matirati Karduma bili su Belle i Prelcec, ali su iz blizine bili neprecizni i bodovi su treci put u tri sezone iz Pule otišli put Osijeka.

Još su jednom igraci kluba iz grada na Dravi bili kobni za pulsku momcad koja je opet u prvenstvo ušla na najgori nacin, startnim porazima. (R. CAR)

Pula
. Susret 2. kola Prve HNL: Istra 1961 - Osijek 0:1 (0:1). Gradski stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 3.000. Sudac: Fran Jovic - 6. Pomocnici: Ambrinac i Blažekovic (oba Zagreb). Strijelac: 0:1 Milicevic (37'). Žuti kartoni: Milic (Istra 1961), Vrgoc, Kvržic (Osijek).

ISTRA 1961
: Mance, Sušic, Karabatic, Budicin, Milic, Prahic (od 70' Jerkovic), Andelkovic, Alimi, Grbic, Belle, Roce (od 57' Jazvic).

OSIJEK:
Kardum, Šorša, Smoje, Gavric, Vrgoc, Kvržic, Vidakovic, Babic, Špehar (od 88' Prijic), Ljubojevic (od 90' Pušic), Milicevic (od 86' Barišic)


Podijeli: Facebook Twiter