Puljani pohrlili u novi DM


Kao što je i najavljeno, danas je otvorena proširena trgovina DM-a u Fontičkoj ulici, u prostoru nekadašnje parfumerije Limoni. Od ranog jutra mnogobrojni Puljani pohodili su novootvoreni prostor te su se do popodneva stvarali dugački redovi na blagajnama. Razloga je bilo više, poput prigodnih nagrada, popusta, ali i nagradne igre na izlasku iz trgovine.

Prostor sada zauzima ukupno 234 kvadrata, a nudi uobičajeni asortiman po kojem je DM i poznat - od proizvoda za kućanstvo, kozmetike do hrane za djecu i parfema. Ukupno je u ponudi nešto manje od 14 tisuća proizvoda, među kojima i DM-ove robne marke. U novom prostoru, prema riječima nadležnih iz DM-a, nudit će se daleko veći izbor zdrave hrane i prirodne kozmetike te proizvoda za mušku njegu.

Međutim, nisu zaposleni novi djelatnici jer za tim, kako su rekli u DM-u, nije bilo potrebe, već su zadržani dosadašnji. Zbog otvaranja ovog većeg prodajnog prostora, u planu je zatvaranje obližnjeg u Flanatičkoj ulici, prema zgradi Županije. (S. Z. T., snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter