Puljani osvojili 13 medalja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uz sudjelovanje 220 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije, u Ljubljani je održan medunarodni turnir u taekwon dou (ITF). Odlicne rezultate i ovom su prilikom ostvarili clanovi pulske "Istre", koji su se u uzrastu kadeta i juniora okitili s 13 medalja - sedam zlatnih, dvije srebrne i cetiri broncane.

Juniorka Martina ?ekic je osvojila dva zlata u borbama, u kategorijama do 58 kg i do 64 kg, cemu je pridodala i broncu u formama u konkurenciji nositelja crnog pojasa 1. Dan, za što je proglašena i najboljom juniorkom cijelog turnira.

Uspješna je bila i Iva Forkapa, koja je medu kadetkinjama osvojila dva zlata, u borbama (+50 kg) i formama (crni pojas 2. Dan), cemu je pridodala i dva srebra medu juniorkama, u borbama (do 58 kg) i formama (crni pojas 2. Dan).

Dva je odlicja osvojio i junior Marco Baban, zlato u borbama (+75 kg) i broncu u formama (crni pojas 2. Dan), a do zlata je u borbama stigao i njegov vršnjak Saša Ljubojevic (do 75 kg).

Kadetkinja Ema Viškovic osvojila je zlato u formama (crveni pojas), dok su se broncama okitili kadeti Jan Viškovic u formama (plavi pojas) i Luka Rumora u borbama (do 40 kg).


Podijeli: Facebook Twiter