Puljani i dalje teško do autoplina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Posljednjih nekoliko mjeseci pulski vozaci teško stižu do autoplina. Nije rijec o nestašici ekološkog derivata, vec o Europetrolovim problemima s dokumentacijom, stoga benzinske postaje Banjole i Vodnjan ne prodaju autoplin, dok na pumpama piše jednostavno - ne radi.

Kad ce se problemi oko odredenih dozvola za rad riješiti nije poznato niti prodavacima niti centrali, a buduci da do predsjednika uprave Joze Kalema nismo mogli doci zbog njegovog odlaska na poslovni put, nije poznato niti o kakvim se dozvolama radi.

Da stvar po Puljane bude još gora, OMV je odlucio usred turisticke sezone zamijeniti plinsku bocu novom koja ce, kako tvrde u priopcenju, osigurati kvalitetniju mješavinu. Postojeca boca uklonjena je još pocetkom srpnja, a moderna ce stici, tvrde u OMV Hrvatska, za nekoliko tjedana. Taman kad nam turisti odu.

Ostale benzinske postaje u Istri nemaju problema s distribucijom plina, što su nam u telefonskom razgovoru potvrdili djelatnici OMV-a u Labinu, a isto su nam potvrdili i u Petrolovoj centrali, sestrinskoj tvrtci Europetrola.

Zasad jedino dostupne punionice u Puli su ona Proplinova u Industrijskoj zoni, Marina Veruda i Petrolova benzinska postaja Galižana na Vodnjanskoj cesti.


Podijeli: Facebook Twiter