PUlične čarobne večeri za djecu i odrasle

U sklopu festivala nastupit će i niz performera (M. ANGELINI)
U sklopu festivala nastupit će i niz performera (M. ANGELINI)

U četvrtak i petak Puljani će, pogotovo najmlađi, moći uroniti u svijet mašte i prepustiti se cirkuskim večerima jer na Forumu i Portarati, Parku grada Graza, te duž ulica Sergijevaca i Kandlerovoj, održat će se PUlične večeri - Festival uličnih čarobnjaka.

Program počinje u četvrtak u kinu Valli gdje će u 19 sati biti otvorenje izložbe fotografija Festivala novog cirkusa Male performerske scene iz Zagreba.

Pola sata kasnije u Parku grada Graza otvorit će se dječji čarobni park predstavom za djecu "Nema dilema 2" skupine Cirkorama. Program na Forumu u četvrtak počinje u 20 sati s francuskom skupinom Cie Zizanie i predstavom "Faunovi – walking act", nakon koje je na programu klaunovska predstava njemačke umjetnice One woman company "The music box".

U 21.30 sati na Forumu je najavljena predstava za djecu i odrasle talijanske skupine Los Filonautas. U Ulici Sergijevaca u 20 sati program počinje s talijanskim Eu@geniom i "the European genius – statua", dok će se u Knadlerovoj ulici od 20 do 22 sata održati ulična izložba kolektiva "El Penumbra".

U petak se u Parku grada Graza nastavlja dječji čarobni park; od 18.30 do 20 sati na programu je radionica igraonica cirkuskih vještina za djecu pod vodstvom skupina Cirkorama i Cirkusfera te radionica čarobnih dekoracija od plastike i kartona pod vodstvom Izaure Balog. Nakon toga slijedi predstava za djecu cirkusa Hoka Hey.

U Ulici Sergijevaca drugog dana festivala u 20.30 sati održat će se muzički koncert dua Shik – shok, dok je u 21 sat na Trgu Portarata predstava za djecu i odrasle La Sbrindola. Program na Forumu u petak započet će u 22 sata predstavom za djecu i odrasle Shake that, dok se od 20 do 22 sata u Kandlerovoj ulici nastavlja izložba kolektiva "El Penumbra", a od 20 sati još se jednom može pogledati Eu@genia i "the European genius – statua". (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter