Pulapromet obilježio svoj dan bez ikakvih inicijativa

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Pulski gradski prijevoznik Pulapromet obilježio je jučer svoj dan, u povodu 112 godina od puštanja u promet električnog tramvaja u Puli, bez posebnih inicijativa koje bi uključile građane i putnike. Te 1904. godine, 24. ožujka električni tramvaj svečano je pušten u promet. Zanimljivo je da je Pula imala tramvaj šest godina prije Zagreba i 22 godine prije Osijeka. No, taj datum, koji je proglasio svojim danom, nije proslavio na dostojan način.

- U vremenima u kojima danas živimo i u uvjetima u kojima radimo, smatramo da nisu potrebna posebna slavlja, već svakodnevni ustrajan rad na dobrobit svih naših građana i korisnika naših usluga, kojima želimo omogućiti što bolji, sigurniji i kvalitetniji javni gradski prijevoz, rekao je direktor Pulaprometa Igor Škatar.

Naglasio je da, u suradnji sa suvlasnicima, svakodnevno rade na poboljšanju cestovne infrastrukture, izgradnji novih autobusnih stajališta, održavanju horizontalne i vertikalne signalizacije te svih važnih projekata namijenjenih daljnjoj modernizaciji sustava javnog prijevoza. U svemu tome im je ključna i podrška korisnika usluga, čiji se broj, kako je napomenuo, svake godine povećava.

- Izuzetno smo ponosni na našu dugogodišnju tradiciju u obavljanju organiziranog javnog prijevoza putnika, jer malo je poduzeća danas koja se mogu pohvaliti sa 112 godina dugom tradicijom rada i poslovanja. Želim zahvaliti svim našim dosadašnjim djelatnicima koji su svojim radom doprinijeli razvoju gradskog i prigradskog prijevoza, kao, naravno, i svim sadašnjim djelatnicima koji također svakodnevno daju svoj veliki doprinos u očuvanju postojeće prijevozne kvalitete, poručio je direktor. (K. FLEGAR, snimio Milivoj MIJOŠEK)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter