Pulapromet mijenja vozni red

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dan prije pocetka nove školske godine, u nedjelju 5. rujna, Pulapromet ce obaviti korekcije u redu vožnje svojih autobusa. Kako je na konferenciji za novinare istaknuo njegov direktor Igor Škatar, do sada je Pulapromet imao dva vozna reda - ljetni i zimski, no ovaj ce biti dinamicki te se prilagodavati situaciji buduci da ce se zbog teške ekonomske situacije trebati ulagati dodatni napori na održavanju postojecih autobusnih veza.

Trenutno se najznacajnije korekcije odnose na liniju 21 Peroj-Pula, a na kojoj ce se radi neostvarenog dogovora s Opcinom Fažana u svezi participiranja u troškovima prijevoza, smanjiti broj polazaka s 16 na devet dnevno. Subotom ce umjesto deset voziti cetiri, dok nedjeljom i blagdanom linija nece prometovati.

Što se tice drugih linija, na onoj pod brojem 31 (Pula-Marcana-Rakalj) prvi polazak više nece biti u 5.30 vec u 6.40 sati dok ce zadnji polazak iz Pule biti u 19.30 sati. Jutarnja se linija, pojasnio je Škatar, ukinula zbog premalog broja putnika, dok ce ovakva vecernja više odgovarati školarcima koji nece trebati cekati sat vremena kako bi se vratili kuci. Na liniji 41 i 42 (Pula - Cere, Sutivanac) zadnji ce polazak takoder biti u 19.40 sati.


Podijeli: Facebook Twiter