Pula: Zatvorena glavna pošta, fekalije poplavile trezor

Ispumpavanje fekalija (N. LAZAREVIĆ)
Ispumpavanje fekalija (N. LAZAREVIĆ)

Nesnosni smrad širi se zgradom glavne Pošte u Flaciusovoj ulici, a nešto prije podneva i službeno su za sve klijente zatvoreni i šalteri. Doduše, zgradu dijele s djelatnicima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje čiji su šalteri i djelatnici na katu normalno odrađivali svoj radni dan iako bježeći iz hodnika u kojem nepodnošljivo smrdi kanalizacija.

Kako smo uspjeli doznati na licu mjesta, razlog ovog incidenta je izlijevanje kanalizacije u podrumskog dijelu zgrade. Navodno su fekalije poplavile prostore trezora i izbile čak oko šaltera, pa su ti prostori zatvoreni, za korisnike je na vratima stavljena obavijest o izvanrednom zatvaranju šaltera "do daljnjeg", a djelatnici su pušteni kućama jer nisu imali uvjete za rad.

- Jutros kad sam došla na posao sve je bilo normalno, a onda se, negdje oko 10 sati, počeo širiti taj nesnosni smrad. Fuj, kao da smo u kanalizaciji! Nismo se zapravo još niti oporavili do smrada kanalizacije u kojem smo raditi gotovo cijelo ljeto, a sada je ovo gore od svega dosad. Opet!, ljuto nam je rekla jedna djelatnica u zgradi Pošte. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA

 


Podijeli: Facebook Twiter