Pula: zatvara se Flaciusova, Riva slijepa ulica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U srijedu su radnici poceli otvarati kanal, odnosno njegov dio kod ulaza u glavnu poštu gdje je u ponedjeljak utvrden prodor vode i urušavanje dijela asfaltnog sloja. Po otvaranju kanala na dionici od pošte do Flaciusove ulice utvrdena je njegova protocnost, a za nastavak radova, odnosno radi utvrdivanja mjesta moguceg urušavanja kanala potrebno je iskope proširiti na dio Flaciusove ulice.

Zbog toga je od cetvrtka u devet sati za promet privremeno zatvoren dio Flaciusove ulice i to od zgrade glavne pošte do raskrižja s Arsenalskom ulicom. Riva ce, pak,od raskrižja s Ulicom sv. Ivana (semafor) biti slijepa ulica do zgrade glavne pošte, a u nastavku potpuno zatvorena za promet. Privremeno ce biti zatvoren i dio Anticove ulice (kod pošte). Parkirališta na Rivi, Staroj tržnici i kod Zavoda za zapošljavanje ce se normalno koristiti.

Smjer prometovanja bit ce oznacen znakovima i odvijat ce se obilaznim pravcima. U suradnji s prometnom policijom napravljena je privremena preregulacija prometa. U sve navedene radove ukljuceni su i predstavnici Ministarstva kulture te Konzervatorskog odjela u Puli s kojima su i koordinirani, priopceno je iz Herculanee.


Podijeli: Facebook Twiter