Pula: Zašto je tržnica u agoniji?

Natpis na stablu pulske tržnice
Natpis na stablu pulske tržnice

Oko kestena na tržnici osvanuo natpis "Agonija pulske tržnice i dalje traje - samo tako nastavite". Tko ga je i zašto postavio nismo uspjeli doznati stoga smo upitali direktora Tržnice Renata Perca zna li što o tome.

I on je ostao iznenađen našim upitom o razlozima plakatiranja drva na zelenoj tržnici jer sam nije bio upoznat s tim činom. No, odmah se zaputio na lice mjesta i, nakon propitkivanja tko bi mogao biti autor te "instalacije", i dalje ostao bez potrebnih odgovora i zbunjen načinom komunikacije.

- Moram reći da ne razumijem razloge ovakve komunikacije i da ne znam tko je i zašto ovo stavio. Sa svim zakupcima imam normalnu komunikaciju, svakoga od njih primim, pozivam da dođu i da razgovaramo o problemima. Također, izuzetno cijenim svaku korisnu primjedbu zakupca. Ako netko od njih stoji iza ovoga, onda doista ne znam koji su ih razlozi ponukali na to. I ja sam u šoku i ne razumijem zašto ovakve poruke po stablima, izjavio nam je direktor Perc.

Možemo stoga posumnjati da je razlog ovom revoltu ili sve slabija prodaja na gradskoj tržnici, na koju se prodavači uvijek žale, ili pak nezadovoljstvo kupaca koji za isto novca svakim danom mogu kupiti sve manje i manje. (B. PETROVIĆ; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter