Pula zaslužila i natjecateljsku utakmicu "kockastih"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometna groznica prošla je Pulom, još jednom. Cetvrti dolazak hrvatske nogometne reprezentacije na Gradski stadion "Aldo Drosina" generirao je sjajnu atmosferu, prvo oko stadiona, potom u gledalištu, a na koncu i u reprezentaciji.

Izbornik Slaven Bilic se pobjedom 3:1 nad Estonijom napunio optimizmom uoci daljnjih priprema za EURO. Nije to zaboravio spomenuti odmah nakon utakmice. - Zahvaljujem publici na predivnom ambijentu, teren je bio super, vrijeme idealno za igru, a zahvaljujem i gostima što su pristali na utakmicu.

Za Istru i Pulu ono što se dogodilo u petak navecer samo je dodatni dokaz tomu da je u jednakoj mjeri reprezentacija zaslužila onakav ambijent na "pulskoj bombonijeri", kao što je i Pula zaslužila novi dolazak "kockastih". Utakmicom s Ceškom uvelicala je Hrvatska otvaranje renoviranog "Drosine", a sada je ispunjena "Drosina" uvelicala odlazak izabranika Slavena Bilica na EURO.

U oba je navrata stvorena sjajna atmosfera koja je ozarila lica "kockastih" i napunila ih vjerom u to da je hrvatski navijacki korpus uvijek uz njih. Zbog toga Pula, bez imalo pretjerivanja, zaslužuje da u bližoj buducnosti ugosti ne samo prijateljsku, vec i neku utakmicu natjecateljskog karaktera. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter