Pula: Zaprosio djevojku na jazz koncertu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U ovom užurbanom vremenu romantika kao da je stvar daleke prošlosti, no preksinocnja zgoda koja se desila za koncerta austrijsko-hrvatskog jazz sastava Chocolate Disaster na Portarati svakako zaslužuje novinsku bilješku.

Mladic je prišao clanicama benda te nakon kratkog razgovora s njima dogovorio ono što ce mu promijeniti život - naime, uskoro se ležerno došetao sa svojom djevojkom na Portaratu, uzeo mikrofon - i zaprosio je.Djevojka, vidno iznenadena, nije mogla odbiti takvu romanticnu ponudu, a kad je primila prsten i poljubila svog buduceg supruga, zaljubljeni par dobio je glasan aplauz publike okupljene na Portarati, nakon cega su zaplesali uz zvuke skladbe "Misty" u izvedbi sastava Chocolate Disaster.

Kako saznajemo, mladic i djevojka su iz Rusije, no imena nismo uspjeli saznati jer su nakon romanticne prosidbe i plesa cvrsto zagrljeni odšetali duž Ulice Sergijevaca.

Jazz sastav Chocolate Disaster koji cine pijanistica Anna Doblhofer i kontrabasistica Leonore Hollauf, saksofonistica Anna Keller i bubnjarka Lada Obradovic, veceras u 21 sat nastupa u pulskoj Areni - tko zna, možda i tamo zaluta kakav romantik… (Tea TIDIC)


Podijeli: Facebook Twiter