Pula: Vrtic Zvjezdice na jesen otvara vrata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izgradnja vrtica Zvjezdice u Šijani u punom je jeku pa ce na jesen oko 200 najmladih stanovnika Šijane krenuti u novu ustanovu koja ce zadovoljavati sve potrebne standarde. Da bi gradane informirali o fazi u kojoj se radovi nalaze celnici Grada Pule održali su tiskovnu konferenciju.

Gradilište su obišli gradonacelnik Boris Miletic, procelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšic te ravnateljica Djecjih vrtica Pula Mariza Kovacevic.

- Grubi radovi su gotovi i sad se radi unutar objekta. Na gradilištu je zaposleno dvjestotinjak radnika. Do otvorenja ce i zelena površina i igralište biti uredeni, rekla je Kovacevic koja o tocnom datumu otvorenja nije htjela pricati.

- Nakon svih peripetija izvodaci izvode radove sukladno ugovoru. Vrtic ce s radom poceti na jesen, rekao je pulski gradonacelnik Boris Miletic.

Novi ce vrtic primiti dvije jaslicke i tri vrticke grupe. U njemu ce biti zaposleno 10 odgajateljica, a radit ce od 6.30 do 16.30 sati. Hrana ce se donositi iz kuhinje u Rižanskoj ulici. U vrtic ce se preseliti racunovodstvo i ravnateljstvo koje se nalazi u Laginjinoj ulici. (A. ŠIMIC)


Podijeli: Facebook Twiter