Pula: Vozaču pozlilo pa autom završio u kanalu

(Snimio Manuel ANGELINI)
(Snimio Manuel ANGELINI)

Vozač (63) opel vectre pulske registracije ozlijeđen je u prometnoj nesreći oko 9 sati na Fažanskoj cesti. Stradao je dok se kretao prema Štinjanu, na dijelu ceste gdje su u tijeku radovi. Uletio je u tek iskopan kanal za kanalizaciju.

Kako smo saznali na mjestu nesreće, vozač je vectrom pokupio drvene rampe i sve oznake koje su upozoravale vozače da se na toj dionici vozi jednom kolničkom trakom i onda sletio u kanal. Ubrzo je po vozača stigla  hitna medicinska pomoć. Iako je medicinare dočekao na nogama i s tek neznatnim krvarenjem, 63-godišnjak je ipak odvezen u bolnicu. Požalio se na bolove u vratu, ali nije znao objasniti kako je zapravo došlo do nesreće.

Kako smo saznali od člana obitelji kojeg je policija pozvala na mjesto nesreće, 63-godišnji vozač vectre je prije nekoliko dana otpušten iz bolnice nakon što je pretrpio srčani udar. Jutros se uputio s Velog Vrha prema supruzi koja je kod sebe imala njegovo otpusno pismo, ali se nalazila kod prijateljice.

"Rekao mi je samo da mu se sve zacrnilo pred očima i da ništa nije vidio, a trenutak kasnije bio je na boku u kanalu", ispričao nam je sugovornik te je zaključio da i on sumnja da mu je opet pozlilo jer se u ovom trenutku još uvijek oporavlja od srčanog udara.

"Nema nekih vidljivih ozljeda, ali je još slab i vjerojatno su ga zato i odveli u bolnicu. Nadam se da je sva šteta samo ova na autu", ustvrdio je naš sugovornik. (Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter