Pula: Veceras izbor Miss i Mistera turizma

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske za Miss i Mistera turizma svijeta održat ce se u petak od 20.30 sati ispred Augustovog hrama na Forumu.

Prvi put otkad se održava ova manifestacija, od 2000., taj ce se izbor održati u Istri. U programu koji ce voditi Vlatka Pokos i Boris Kosmac nastupit ce Alka Vuica, Renata Koncic Minea, Bojan Jambrošic i Marina Tomaševic te gost iznenadenja, najavio je nositelj licence i organizator Boris Kosmac, a ciji je suorganizator agencija Planet Travel iz Pule.

Za koreografiju izlazaka po 13 finalistica i finalista zadužen je Neno Muždeka Harlekin, poznati svjetski koreograf iz Slovenije. U žiriju koji ce ciniti 15 osoba naci ce se brojna poznata imena.

Prezenteri izlazaka misica i mistera bit ce aktualna Miss turizma Hrvatske Lara Toplek, Miss Alpe-Adria Julia Žitkovic, Model svijeta Marko Danculovic, kao i Valentino Kozmic, koji je tu titulu nosio pretprošle godine.

U revijalnom dijelu programa, uz ostalo, vrhunski stilisti Trilaba i Topstila pokazat ce kako uspješno u samo sedam minuta promijeniti dnevni look u glamurozni.

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatsku ce iduce ljeto predstavljati u Dominikanskoj Republici, gdje ce se održati izbor za Miss i Mistera turizma svijeta, u kojemu ce sudjelovati predstavnici 124 zemlje.

After party je nakon izbora u klubu Pietas Julia.


Podijeli: Facebook Twiter