Pula: Vatrogasci, policija i hitna bez većih intervencija


Nakon što je s pozornice na Forumu svim okupljenima čestitao Novu godinu, nekoliko minuta nakon ponoći zamjenik pulskog gradonačelnika Fabrizio Radin u pratnji pulskog pročelnika Aleksandra Matića uputio se u obilazak službi koje su novogodišnju noć provele radno.

Već tradicionalno, posjetili su pulsku Javnu vatrogasnu postrojbu, pulsku Policijsku postaju Ministarstva unutarnjih poslova te Hitnu službu pulskog Doma zdravlja, kojima su u ime Grada Pule odnijeli i simbolične poklone.

- Želimo vam poručiti da gradska uprava stoji iza vas i želimo vam sretnu novu 2016. godinu, rekao je Radin dežurnim službama.

Vatrogasci, koje je predvodio šef smjene Moreno Almassi, izvijestili su predstavnike Grada da do ponoći nisu imali većih intervencija, a Radin je komentirao da je dobra preventiva tijekom godine rezultirala i dobro obavljenim poslom.

Mirno je bilo i u policiji gdje su dežurni djelatnici te zamjenik načelnika Policijske uprave istarske Mladen Grozdanić dočekali Radina i Matića. Izrazivši im zahvalnost za sve što čine za grad, građanke i građane, Radin je policajcima zaželio da im novogodišnja noć protekne mirno i bez incidenata.

Većih intervencija nije imala ni Hitna služba, izvijestili su Radina dispečeri, a pulski dogradonačelnik obećao je da će ih obići i nagodinu. (P. LUKEŽ, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter