Pula: Ulice oko stadiona i Arene sutra zatvorene za promet

Većina prometnica oko stadiona i Arene bit će zatvorena (N. LAZAREVIĆ)
Većina prometnica oko stadiona i Arene bit će zatvorena (N. LAZAREVIĆ)

Zbog sutrašnje nogometne utakmice i koncerta Zdravka Čolića većina prometnica oko stadiona i Arene bit će potpuno zatvorena za promet.

Od 19 do 24 sati bit će zatvorena ulica Marsovo polje, i to od raskrižja s Cestom prekomorskih brigada do parkirališta kod "Croatia osiguranja". Bit će zatvoren dio Balotine ulice od raskrižja s Nazorovom do VIP ulaza u stadion, a sve kako bi svi posjetitelji mogli pješice sigurno i na vrijeme doći do stadiona i nakon utakmice sigurno otići kućama.

Od 20 do 24 sati za sav promet bit će biti zatvorena Istarska ulica (od raskrižja s Ulicom dubrovačke bratovštine), Flavijevska, Scalierova, Ozad Arene, Kolodvorska od raskrižja s Ulicom starih statuta (iznad Valerijinog parka) te Amfiteatarska ulica. Policija stoga apelira na građane da koriste alternativne pravce.

Također, policija moli građane da zbog očekivanog dolaska većeg broja posjetitelja i navijača, zbog povećanog broja domaćih i stranih gostiju te zbog trenutnih radova na gradskoj Rivi, na stadion krenu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve te da na vrijeme stignu do stadiona i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Upozoravaju se nadalje, svi posjetitelji da ne parkiraju vozila na mjestima koja nisu predviđena za parkiralište ili na obližnjim prometnicama kako ne bi došlo do zastoja prometa. Ujedno, policija upozorava da će vozači nepropisno parkiranih vozila biti sankcionirani, a njihova će vozila biti premještena paukom. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter