Pula: Uklonjene terase iz Veronske ulice

(Manuel ANGELINI)
(Manuel ANGELINI)

Proteklih su dana, na čuđenje brojnih prolaznika, uklonjene terase, odnosno drveni podesti dvaju objekata u Veronskoj ulici. Riječ je o terasama caffe bara Bounty i slastičarnice Charlie. Iako su na njihovo mjesto odmah postavljene male samostojeće reklame okolnih trgovina, kako saznajemo, i one će biti uklonjene. Razlog uklanjanja je početak radova na komunalnoj infrastrukturi u toj i okolnim ulicama.

- Upravo je održana koordinacija između Grada Pule, izvođača radova i komunalnih gradskih poduzeća koja će sudjelovati u zahvatu. Tako je definirano da će radovi u Veronskoj, Trierskoj i Supilovoj ulici započeti ponedjeljak 16. veljače i od tada će biti zabranjen prolaz vozilima, odnosno iz Zagrebačke ulice neće se moći skrenuti u Veronsku, ističe nadležni pročelnik za komunalni sustav i imovinu Grada Pule Damir Prhat.

Kako je pojasnio, u Veronskoj ulici planira se cjeloviti zahvat, odnosno izmjena kanalizacijskih, vodovodnih i plinskih cijevi te potpuna sanacija asfaltnog zastora, dok će se u Trierskoj i Supilovoj ulici ići na ciljanu zamjenu komunalne infrastrukture i po potrebi sanaciju asfalta. S obzirom da je Grad Pula koordinator svih aktivnosti, u konačnici će se ići i na zamjenu rubnjaka koji su u izuzetno lošem stanju u Veronskoj ulici.(S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 


Podijeli: Facebook Twiter