Pula: U subotu noćni šoping, popusti do 50%

U Turističkoj zajednici najavljen Pula Late Night Shopping (N. SOFTIĆ)
U Turističkoj zajednici najavljen Pula Late Night Shopping (N. SOFTIĆ)

U subotu od 20 do 24 sata održat će se manifestacija Pula Late Night Shopping tijekom koje će se u 52 trgovine u centru grada nuditi popusti do čak 50 posto.

Noćni šoping održava se u organizaciji pulske Turističke zajednice, Grada Pula, pulske podružnice Hrvatske gospodarske komore i Udruženja obrtnika Pule, a sve kako bi grad i Puljani, te gosti dobili još jedan vid usluge koji zapravo spaja ugodno s korisnim.

- Volim reći da je to manifestacija gdje se malo potroši, a puno kupi, rekla je direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj, dodavši da je noćni šoping već tradicionalna manifestacija koja oživljava centar grada, posebice jer se radi o neradnom danu te da je dobar način da se u centar privuče velik broj građana koji mogu kupovati uz popuste, a na taj način posredno pomoći malim trgovcima.

Osim šopinga po povoljnim cijenama, organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje zabave pa će tako na tržnici i na Portarati svirati glazba uživo. Od trgovina koje će biti otvorene do ponoći su primjerice Adidas, Benetton, Dulcis, Puma, Terranova i Terranova kids, Tom Tailor, Shoe be do, Shooster i mnogi drugi.

Konferenciji za novinare povodom najave manifestacije prisustvovali su gradonačelnik Boris Miletić, predsjednik Udruženja obrtnika Vladimir Stupar, predsjednica sekcije trgovaca pri udruženju i inicijatorica cijele manifestacije Elida Cerovac Bakiš te Sanja Bubonjić iz HGK-a. Svi oni su redom od početka uključeni u manifestaciju i izrazili su veliku podršku pri organizaciji te pozvali građane da se odazovu manifestaciji.

- Vjerujem da će biti zadovoljni i kupci i trgovci, rekao je među ostalim Miletić, izrazivši zadovoljstvo što se broj trgovina koje se uključuju u akcije povećao.

Inače, Pula Late Night Shopping je jedna od još dvije manifestacije koje se organiziraju u sklopu Dana trgovina, kako ih je nazvala Cinkopan Korotaj, tako da u listopadu slijedi "Kupujmo u Puli", a za iduće Valentinovo ponovit će se i "Love shopping". (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter