Pula: U požaru ozlijedene dvije žene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije ženske osobe ozlijedene su u požaru koji je u subotu izbio u stanu u samackom domu u Kovacicevoj ulici u Puli. 84-godišnja I. P. iz Pule zadržana je na lijecenju u pulskoj Opcoj bolnici, dok je i 43-godišnja S. T., takoder iz Pule, puštena kuci.

Uzrok požara je kratki spoj na elektroinstalacijama. Materijalna šteta iznosi oko 60 tisuca kuna, izvijestio je OKC PU istarske po okoncanju ocevida.

Požar je, prema dojavi pulskim vatrogascima, buknuo u subotu oko 21.40 sati u stanu u prizemlju, a u cijelosti je ugašen nešto poslije ponoci kad su se gasitelji vratili u postaju. Vatrogasci su na požarište uputili dva vozila. Iz dežurne službe doznajemo da su dvije osobe lakše ozlijedene, no buduci su odmah prebacene u bolnicu, nije poznato je li rijec o opekotinama ili udisanju dima.

U garsonijeri je izgorjelo sve, namještaj, odjeca, dvoja vrata i prozor. Vatra se nije proširila izvan stana. Vatrogasci su iz garsonijere prvo izvukli plinsku bocu i udaljili je iz sigurnosnih razloga. Policija je tijekom obavljanja ocevida pregledavala izgorjele uredaje i namještaj izbacene preko prozora.


Podijeli: Facebook Twiter