Pula: U kavani Forum novo pjevačko natjecanje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vocal talent show naziv je novog programa koji će se u organizaciji udruge za kulturu Jedna ljubav održavati tijekom prosinca u kavani Forum.

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare objasnila predsjednica te udruge Alida Del Bianco, "Vocal talent show nastao je iz potrebe da se osmisli nešto kvalitetno i zanimljivo u zimskim mjesecima, kada su dani kratki i nema previše sadržaja. Svoje umijeće u pjevanju mogu iskazati, to jest u tome se mogu okušati djeca, ali i odrasli, odnosno tko god smatra da ima afiniteta za pjevanje ili tko samo želi vidjeti kako mu idu javni nastupi. Ako netko zbog treme ne bude uspješan u prvom krugu, imat će mogućnost sudjelovanja u sljedećem krugu, kazala je Del Bianco.

Svi zainteresirani mogu se dakle prijaviti na [email protected]. Nastupi će se održavati u petak, 6. prosinca, te subotom 14., 21. i 28. prosinca s početkom u 20 sati. Ulaz na događaj naplaćivat će se 20 kuna.

O najboljima će odlučivati stručni žiri u sastavu: pjevač Alen Vitasović, bubnjar Đole Macola i gitarist Casper van Vulpen.

- Još kada sam davno s roditeljima kao dijete posjetio Pulu, odlučio sam da ću jednoga dana ovdje živjeti, jer Pula je prekrasan grad i njezini su stanovnici super, kazao je Casper van Vulpen iz Nizozemske, član žirija.

Kazao je da će tijekom talent showa svirati gitaru i nastupati zajedno s Vitasovićem, koji će pjevati, i s Macolom na bubnjevima, te tako zabavljati publiku u pauzama između nastupa natjecatelja.

- Namjera nam je i dobro se zabaviti zabavljajući publiku te svakako ohrabriti sve sudionike, kazao je Van Vulpen, a Macola i Vitasović su također izrazili zadovoljstvo time što će Pula dobiti talent show.

- To će zasigurno nekome biti odskočna daska, siguran sam da će vladati dobar interes za takvom vrstom programa, kazao je Macola, a Vitasović je također ponovio važnost ovakvog oblika natjecanja i zabave.

Nagrade za najuspješnije su akustična produkcija na CD-u, styling, odnosno savjetovanje o frizuri, make-upu i odjeći te video i fotoprezentacija. Styling demonstraciju imat će boutique La Piazza te Salon Pretty. (Napisala i snimila V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter