Pula: U glavnoj pošti opet se normalno radi

Ispumpavanje poplavljenih prostorija pošte (Neven LAZAREVIĆ)
Ispumpavanje poplavljenih prostorija pošte (Neven LAZAREVIĆ)

Sve usluge od danas su korisnicima opet dostupne u pulskoj glavnoj pošti, a šalteri su otvoreni. Naime, kao što smo jučer pisali, u srijedu nešto prije podneva izlile su se fekalije u podrumu zgrade glavne pošte te izbile u trezor pa se zgradom širio nesnosan smrad. Stoga su u Hrvatskoj pošti odlučili šalterske djelatnike poslati kući, a šaltere zatvoriti za korisnike dok se kvar ne sanira.

Kako smo doznali od Jo Kempen, voditeljice Odjela za odnose s javnošću Ureda za korporativne komunikacije Hrvatske pošte, poštanski ured bio je zatvoren zbog tehničkih problema, ali samo na jedan dan, 21. listopada.

- Nakon utvrđenja kvara te odmah započete sanacije u pozadinskom prostoru, situacija je trenutno pod kontrolom te je poštanski ured otvoren za korisnike. Utvrđen je kvar na prvoj odvodnoj vertikali i sanira se. Sigurni smo da će biti brzo i do kraja riješen. No poštanski ured bio je preventivno zatvoren zbog neugodnog mirisa, ali se već tijekom srijede dio problema riješio. U tijeku je daljnja sanacija koja ipak nije velikih razmjera, rekla je nadalje Kempen i zahvalila se korisnicima na razumijevanju zbog privremenog zatvaranja ureda.

Kako piše, pak, u službenom priopćenju iz tvrtke Pragrande, u srijedu u jutarnjim satima zaprimili su poziv od predstavnika Hrvatske pošte sa zahtjevom za hitnom intervencijom na internoj odvodnji u zgradi pošte.

"Ovaj slučaj nema nikakve veze s pojavom neugodnih mirisa u ljetnim mjesecima," ističe, među ostalim, direktor Pragrandea Igor Stari. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter