Pula: U Epulonovoj ulici pukla vodovodna cijev

U Epulonovoj ulici je pukla vodovodna cijev (B. P.)
U Epulonovoj ulici je pukla vodovodna cijev (B. P.)

U Puli u Epulonovoj ulici koja se okomito spušta na Zagrebačku, u ponedjeljak ujutro pukla je vodovodna cijev. I vijest ne bi bila toliko značajna da zbog vode koja je istjecala iz te cijevi nije poplavila cijela Zagrebačka ulica, a voda se slijevala sve do Giardina.

Zbog velike količine vode koja je u jednom trenutku smočila cestu pješaci su morali preskakati lokve. Kako smo vidjeli. ekipe Vodovoda odmah su izašle na teren da bi uklonili kvar.

Prema službenom priopćenju kojeg smo dobili, u Epulonovoj ulici su zapravo popravljali vodovodni priključak kod kućnog broja 1, a pošto Epulonova ulica ima spoj sa Zagrebačkom ulicom i Ulicom Dubrovačke bratovštine, da bi mogli popraviti taj kućni priključak, bilo je potrebno da djelatnici Vodovoda iz tog jednog dijela cjevovoda isprazne vodu. "Jedino mjesto za pražnjenje vode nalazi se na raskrižju Zagrebačke i Epulonove ulice te je ispuštena voda otjecala do slivnika koji se nalaze duž Zagrebačke ulice", piše u priopćenju koje je poslano iz Vodovoda Pula. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter