Pula u akciji - 10.500 kuna za stradale u poplavama

Fakofbolan
Fakofbolan

Uz valjda nikad discipliniranije poštivanje satnice nastupa, čak 15 izvođača i bendova, u dobroj atmosferi i višežanrovskoj koncertnoj ponudi od hardcorea, punka i metala do zborskog pjevanja i kantautorskog pop izričaja, a samim time i raznolike, neprofilirane publike, sinoć je u pulskom klubu Uljanik održan osmosatni humanitarni koncertni maraton za pomoć nastradalima na poplavljenim područjima pod nazivom "Pula u akciji".

Prodano je, kako nam je rekao Zlatko Gotovac u ime organizatora, nešto više od 500 ulaznica po cijeni od 20 kuna, a ukupno prikupljenih 10.500 kuna bit će uplaćeno Hrvatskom Crvenom križu koji će iznos preusmjeriti i dodijeliti najpogođenijima na poplavljenim područjima.

Najviše publike bilo je nakon ponoći, kada su uslijedili nastupi Supernauta, Mortal Divinityja, Fakofbolana, Ovrhe i CherryBombz (Bendover u posljednjem terminu nije nastupio), a nešto manje u prvih pet sati koncerta, kada su po redu, svatko po pola sata, nastupili Hombe, Product Of The Past, Circa, Their, Varim k'o stoka, Zbor Praksa, Irena & Mauro, Noisefight, Monique i Anger.

Nije uputno na humanitarnom koncertu ocjenjivati ičiji nastup; svačiji je bio srčan, svi su ispraćeni aplauzom, a najvažnija je iskazana solidarnost svih izvođača, publike i organizatora. (Z. ANGELESKI; snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter