Pula: Tjedan motora i rock n' rolla

S konferencije za novinare Croatia Bike Weeka (B. VINCEK)
S konferencije za novinare Croatia Bike Weeka (B. VINCEK)

Bikerski susret koji se odnedavno zove Croatia Bike Week ove se godine u Puli održava po 19. put, a održavat će se u gradu i na Monumentima od 26. do 31. kolovoza.

Program će prva dva dana biti održan u caffe baru Pietas Julia gdje će u ponedjeljak biti rock večer, a u utorak nam dolazi riječki bend Seks Tension.

Treći dan program seli na Portaratu gdje će nastupati riječki unplugged bend Tri kralja. Odlučili smo da ta prva tri dana održimo u gradu kako bi strancima bilo zanimljivije, kazao je Edi Ljubić iz moto kluba Twin Horn na konferenciji za novinare održanoj u Turističkoj zajednici grada Pule.

Program se četvrti dan seli na Monumente gdje će nastupati Blackline i Harpoon Blues Band. U petak na Monumentima sviraju Sekiracija, Twin Horn Band, Rock Masters i Ervin Baučić te Delta Blues Gang.

- U subotu je na redu tradicionalni defile motora koji kreće u 16 sati s Monumenta preko Velog vrha i ulice 119 Istarske brigade, Rive, bulevara, Stoje, Lungmarea te ide nazad na bulevar, Giardine, Arenu i ponovo na Monumente.

Pozivamo ljude koji žele vidjeti defile da dođu na Giardine ili ispred Arene gdje ima više mjesta. Na defileu zna biti i preko tri tisuće motora što vjerujem da je rekord za manifestaciju takvog tipa u Hrvatskoj, kazao je Ljubić.

Na Monumentima će u subotu biti organizirana i izložba oldtimera te stunt show i moto igre. Što se glazbe tiče u subotu će nastupati Cherry Bombz, Hladno pivo i Cota G4, a na rasporedu je i neizbježan sexy show.

Cijena ulaznice za koncerte je 50 kuna, a s Rive će svake večeri kretati dvije brodice koje će voziti po cijeni od 20 kuna u jednom smjeru. Kampiranje je na Monumentima besplatno, a besplatan je i ulaz za sve one koji dođu s motorom.

Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica pulske Turističke zajednice je napomenula da je moto klub Twin Horn ozbiljan organizator koji festival organizira na visokom nivou i kojeg je moguće promovirati puno mjeseci unaprijed.

Ljubić je napomenuo da je moto klub Twin Horn neprofitna organizacija te da sva prikupljena sredstva od festivala koriste u njegovu promociju diljem Europe. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter