Pula: Teško ozlijeđen dječak koji je pao s balkona


Dječak (6) koji je pao s balkona u Ulici Lovežica na broju 79 u Valdabeku je teško ozlijeđen i nalazi se u induciranoj komi na odjelu intenzivnog liječenja u pulskoj Općoj bolnici. Njegovom padu nije svjedočio nitko te nisu poznate okolnosti kako se sve uopće dogodilo. Prema policijskom izviješću, dječak je u srijedu oko 19.45 sati pao s visine od oko pet metara na travnatu površinu, a liječnička pomoć mu je pružena na mjestu događaja te je potom zbrinut u pulskoj bolnici. O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Na mjestu događaja smo razgovarali sa nekoliko susjeda koji su šokirani događajem. Od susjeda smo dobili potvrdu da nitko nije vidio kako je dječak pao na tlo, a prvi susjed, koji je odmah potom izašao iz stana iste kuće vidio ga je na travi da leži. Čim je dotrčao do njega, dječak mu je kazao da je dobro i da mu nije ništa, no očito nije bilo tako. Susjed je odmah zvao Hitnu pomoć, a istovremeno se iz stana spustio otac koji je čuvao drugo dijete.

- Vidio sam ga na travi da leži i odmah skočio do njega. Rekao mi je da mu nije ništa i da je dobro, no nije tako izgledalo. Nazvao sam Hitnu pomoć koja je gotovo odmah došla i pobrinula se za maloga. Otac je bio gore u stanu s drugim djetetom. Pretpostavljam da je mali čuo preko balkona drugu djecu i zainteresiran se popeo na balkon te je pao na travu ispod. Srećom da je pao na travu i da je tako prošlo. Samo se nadam da će čim prije ozdraviti i vratiti se kući, kazao nam je susjed. (Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter