Pula: Teško do stanice za autoplin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kod stanice za autoplin u pulskoj industrijskoj zoni postavljene su zaštitne metalne ograde s velikim reklamama obližnje osiguravajuce kuce. Ograde su, naime, zaprijecile ulaz do stanice pa ju vozaci moraju nespretno obilaziti da bi došli do uredaja za tocenje plina. K tome, izlazak je još nespretniji jer se automobili ne mogu okrenuti, odnosno cirkulirati oko stanice.

Ogorcen takvim stanjem, u našu se redakciju javio Puljanin (podaci poznati redakciji) želeci ukazati na, kako je rekao, uzurpaciju te površine. Tijekom obilaska uvjerili smo se da su ograde zauzele velik dio površine oko stanice te doista prijece dolazak automobila. Ograda je postavljena na odvojku koji vodi do obližnje stanice za tehnicki pregled.

Odgovore smo potražili kod direktora obližnje Plinare Deana Kocijancica, no on nam je kazao da to nije njihovo zemljište te da ne zna zbog cega je ondje postavljena ograda. Odgovor smo medutim dobili od Zlatka Radolovica, direktora pulske podružnice Jadranskog osiguranja.

- Od 2004., otkad je zgrada otvorena, postoji prostor izvan ograde koji je u našem vlasništvu, ali smo mi pustili nesmetan prolaz plinari sve dosad. Sada namjeravamo napraviti preinake i stoga smo se i odlucili ograditi našu parcelu, ustvrdio je direktor Radolovic. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter