Pula: Sutra počinje sanacija "S" krivine

Radovi u Tomasinijevoj ulici na Verudi (M. ANGELINI)
Radovi u Tomasinijevoj ulici na Verudi (M. ANGELINI)

Sutra počinje sanacija kolnika na dijelu Mornaričkog trga i Tomasinijeve ulice, popularne "S" krivine. Radovi će se izvoditi na potezu od raskrižja s Arsenalskom i Besenghijevom ulicom do raskrižja s Ulicom Pino Budicin (semafori na Verudi), uključujući i samo raskrižje. Sanacijom je predviđeno presvlačenje kolnika u cijelosti, pri čemu su već uređene i rampe za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti.

Pri izvođenju radova promet će se odvijati otežano te je tijekom radova, na dijelu prometnice od Arsenalske i Besenghijeve ulice do raskrižje s Tomasinijevom i Gundulićevom, planirano naizmjenično prometovanje, jednim prometnim trakom, a dovršetak radova na tom području predviđa se do 29. svibnja.

Po dovršetku radova na ovoj dionici pristupiti će se radovima na dijelu Tomasinijeve ulice i to na potezu od Gundulićeve do Ulice Pino Buducin koji će biti zatvoren za promet u cijelosti, a radovi na ovoj dionici planiraju se izvoditi još dodatnih osam dana.

Radove izvodi trgovačko društvo Cesta d.o.o. Pula, a svi sudionici u prometu mole se za oprez i poštivanje privremene regulacije prometa. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter