Pula: Sedmogodišnjaka udario auto

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sedmogodišnji djecak teško je ozlijeden u naletu osobnog automobila u srijedu oko 17 sati u Budicinovoj ulici u Puli. Zadržan je na lijecenju u pulskoj Opcoj bolnici.

Nesreca se dogodila kada je 27-godišnja A. H. iz Pule s troje djece šetala Budicinovom ulicom. Jedno je dijete bilo u kolicima, a dvoje je hodalo sa svake strane kolica. U jednom trenutku sedmogodišnjak se istrgnuo i poceo pretrcavati cestu. Na njega je naletio automobil fiat pulskih oznaka kojim je upravljala 42-godišnja I. B. iz Pule.

Djecak je uslijed udarca pao na tlo i zadobio teške ozljede. Ocevidom je utvrdeno da vozacica fiata u ovom slucaju nema ni prekršajnu ni kaznenu odgovornost, te ce cijeli slucaj biti predan nadležnom odvjetništvu, izvijestila je iz OKC-a PU istarske Gordana Ostovic.

Iz policije doznajemo da se nesreca dogodila kada je majka s troje djece na nogostupu Budicinove ulice naišla na nepropisno parkirani automobil te ga je morala s djecom i kolicima zaobilaziti preko kolnicke trake.

U tom je trenutku sedmogodišnjak pretrcao cestu na mjestu bez obilježenog pješackog prijelaza te je automobil naletio na njega. U policiji su rekli da na mjesto dogadaja nisu zatekli parkirani automobil na nogostupu.


Podijeli: Facebook Twiter