Pula: Riva se zatvara 10. travnja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U utorak, 10. travnja za sav ce se promet zatvoriti prometnica na dijelu pulske rive i Flaciusove ulice, zbog pocetka izgradnje obalnog kolektora.

Na tim su dionicama zapoceli potrebni pripremni radovi na uklanjanju urbane opreme i drugih fizickih barijera duž cijele trase te pripremu za postavljanje privremene signalizacije koja ce biti na snazi tijekom izvodenja radova. Gradilište je prijavljeno nadležnim službama, a izvodac radova danas je uveden u posao.



Riva i Flaciusova ulica za sav ce promet biti zatvorene od zgrade Lucke kapetanije do križanja Flaciusove ulice s Arsenalskom ulicom kod glavne pošte, a javnost ce biti dodatno obaviještena neposredno prije zatvaranja, koje je predvideno u jutarnjim satima nakon jutarnjih gužvi i odlaska na posao.

Uklanjanjem parkirnih automata prestaje i naplata parkiranja na Rivi, a kako bi se na dijelu parkirališta moglo zapoceti s dovozom i odlaganjem materijala i strojeva potrebnih za izvodenje radova, iz Grada apeliraju na sugradane da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da na lokacijama na kojima to bude posebno oznaceno ne ostavljaju svoja vozila. (S. Z. T.)

 


Podijeli: Facebook Twiter