Pula: Rastrojenog muškarca policija odvela u bolnicu

Od susjeda doznajemo da je muškarac bio prilično rastrojen (M. ANGELINI)
Od susjeda doznajemo da je muškarac bio prilično rastrojen (M. ANGELINI)

Muškarca (33), koji je u srijedu oko 19 sati vikao i razbijao po zgradi u kojoj stanuje, u Nobileovoj ulici u Puli, vrijeđao prolaznike i oštetio parkirani automobil, policija je morala obuzdati lisičinama, te ga je uhitila i privela u prostorije policijske uprave. Puljanin je naknadno zbog psihofizičkog stanja prevezen u Opću bolnicu te će se nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje. Muškarac je u zgradi oštetio ulazna vrata jednog stana, a na ulici automobil citroen berlingo, pulskih registracijskih oznaka u vlasništvu 62-godišnjakinje Puljanke.

Prema riječima Nataše Vitasović, glasnogovornice PU istarske, policija je zaprimila dojavu stanara u 19.10 sati, a dolaskom u zgradu policajci su zatekli 33-godišnjaka koji ondje živi te ga upozorili da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, no on se na to oglušio te su mu morali staviti  lisičine. Neslužbeno smo doznali da je 33-godišnjak, dok su ga policajci pokušavali svladati, u jednom trenutku stavio ruku na futrolu pištolja jednog od policajaca, ali ga nije uspio izvući što nam je potvrdila i Nataša Vitasović. Dodala je da će kriminalističkim istraživanjem biti utvrđene sve okolnosti događaja. Od pojedinih susjeda doznajemo da je muškarac bio prilično rastrojen, a što je tome pridonijelo zasad nije poznato.

Utvrđeno je također da je on u noći s 5. na 6. studenoga u Ulici Castropola narušavao javni red i mir. Ispred obiteljske kuće u kojoj stanuju 47-godišnjakinja iz Zadra i 27-godišnjak iz Medulina vikao je, udarao po vratima, a pritom i oštetio vrata gornjeg stana. Po intervenciji policije se smirio te tada nije bilo potrebe za njegovo privođenje, saznajemo od glasnogovornice PU istarske Nataše Vitasović. (S. B. I., M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter