Pula: Rakovceva nocu zatvorena za promet

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nocni radovi u Rakovcevoj ulici, koje izvode djelatnici Plinare, nastavit ce se do petka, a potez od Zlaticevog trga do Zagrebacke ulice bit ce zatvoren za promet od 21 do 6 sati, dok ce se dnevni promet odvijati prema privremenoj signalizaciji prometa jednom trakom.

Nakon plinofikacije ulice i raskrižja duž nje na cijeloj prometnici ce se zamijeniti habajuci asfaltni sloj i ošteceni rubnjaci, a na raskrižjima postaviti rubnjaci prilagodeni osobama s invaliditetom.

Zbog radova u Rakovcevoj ulici u sljedece tri noci preusmjerit ce se prometovanje autobusnih linija Pulaprometa. Linija 3a (Šijana-Verudela), s polascima u 21.25, 22.05 i 22.45 sati, prometovati ce Cestom Prekomorskih brigada (obilaznica), Santoriovom ulicom (Billa), Zagrebackom te potom skrenuti u Marulicevu i nastaviti uobicajenom rutom.

Linija 5a (Giardini-Štinjan-Giardini), s polascima iz Štinjana u 20.45 i 21.45, zatim Linija 22 (Giardini-Vodnjan-Giardini), s polascima iz Vodnjana u 20.50 i 22.10, te Linija 23a (Pula-Valtura-Pula), s polaskom iz Valture u 20.30 sati, prometovat ce Ulicom Starih statuta, Sv. Ivana (knjižnica) i Carrarinom ulicom do Giardina.


Podijeli: Facebook Twiter