Pula: Radovi zagušili Tršćansku


Pravu prometnu pomutnju izazvali su danas ujutro radovi u Tršćanskoj ulici u Puli koji su na ovom ulazu u grad prouzročili poduže kolone iz smjera Mlina prema Punti. Zbog potrebe da se radovi na jednom prometnom traku izvode uz pomoć bagera (i kamiona) bio je postavljen i semafor, a sve je to onemogućavalo normalno prometovanje. Kolone vozila su se protezale od kružnog toka na mostu do Punte.

Pokušali smo saznati tko izvodi radove, no u Gradu Puli, koji daje dozvolu za prekope, o tim radovima nisu imali saznanja, ali su nam rekli da je za Tršćansku cestu nadležna Županijska uprava za ceste. No, u toj firmi nismo uspjeli dobiti nikakvu informaciju, stoga smo nazvali gradske komunalce, Vodovod, Plinaru i Herculaneu, ali i tu bezuspješno jer smo saznali da u pitanju nisu bili niti njihovi radovi, a u najavi drugih nije bilo.

Tko je, dakle, naručio te radove i zbog čega je gotovo cijeli dan semafor kočio promet Tršćanskom za sada ostaje nepoznato, ali dobra je vijest da su u poslijepodnevnim satima okončani. (N. S., G. R., snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter