Pula: Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U velikoj dvorani pulskog Doma sportova "Mate Parlov" u subotu u 10.30 sati pocinje seniorsko prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu.

Mecevi ce trajati do 20 sati, a u nedjelju od 10 do 15 sati. Ukupno ce biti 150 sudionika.

- Ocekujemo da ce ovo biti najkvalitetnije prvenstvo do sada. Nastupit ce svi najbolji hrvatski stolnotenisaci, od kojih svakako treba istaknuti Mateju Jeger iz Zagreba, zatim nositelja Andreja Gacinu koji igra u Belgiji te Kineskinju s hrvatskom putovnicom Tian Yuan.

Zoran Primorac nece nastupiti zbog obaveza u Rusiji, a Tamara Boroš ce sudjelovati na aktivnostima prvenstva, ali takoder nece igrati jer bi svojim nastupom poremetila ždrijeb za Olimpijske igre, kazao je na presici Darko Šplajt, predsjednik STK-a Pula.

Na prvenstvu ce nastupiti i devet pulskih igraca i igracica: Ivan Slavic, Tomislav Pucar i Matej Mamut, Dorina Srebrnjak, Dina Pervan, Ivanka Bilobrk, Ljiljana Jankovic i Marija Jadreško te Tina Kupinic, koja trenutno igra u zagrebackom prvoligašu Tis.

Igraci ce se natjecati u cetiri kategorije: muški pojedinacno, muški parovi, žene pojedinacno i ženski parovi, a upravo ce u posljednjoj kategoriji par Bilobrk-Jankovic braniti broncanu medalju s prošlogodišnjeg prvenstva. Ulaz na sve meceve je besplatan.


Podijeli: Facebook Twiter