Pula: Priveden pijani nasilnik

Ilustracija (D. MEMEDOVIĆ)
Ilustracija (D. MEMEDOVIĆ)

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela prisile prema službenoj osobi, nasilja u obitelji i povreda djetetovih prava, a da je 29-godišnja hrvatska državljanka počinila kaznena djela prijetnje i povreda djetetovih prava.

Utvrđeno je da je muškarac 16. kolovoza oko 12.30 sati, u stanu u Puli, nekoliko puta udario ženu, nakon čega mu je ona prijetila smrću. Prvo se ozlijedila oštrim predmetom, pa je pokušala ozlijediti i muškarca, a sve se to odvijalo pred malodobnim djetetom. Muškarac je bio pijan te je i nakon dolaska policije bio agresivan, odguravao je policijske službenike te odbijao postupati prema izdanim upozorenjima i zapovijedima. Radi savladavanja otpora, sprečavanja bijega, napada i ozljeđivanja te samoozljeđivanja, policajci su pijanog i agresivnog muškarca u ponedjeljak, 17. kolovoza, prisilno priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Ozlijeđena žena prevezena je u pulsku bolnicu s ozljedama neutvrđene težine, dok je muškarac lakše ozlijeđen prilikom prisilnog privođenja.

Protiv 29-godišnjakinje policija će podnijeti kaznenu prijavu. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter