Pula: Preminula pješakinja na koju je na zebri naletio moped

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Starija žena koja je u srijedu oko 21.30 sati stradala u Rakovcevoj ulici u Puli, preminula je nocas u 3.40 sati u pulskoj Opcoj bolnici od teških ozljeda zadobivenih u nesreci, doznajemo iz policije.

Na nju je na pješackom prijelazu na križanju Rakovceve sa Zadarskom ulicom naletio moped Piaggio Fly, kojim je upravljao 34-godišnjak s podrucja Kanfanara. Uslijed naleta mopeda žena je pala na kolnik, kao i moped zajedno s vozacem i 32-godišnjom putnicom s podrucja Kanfanara.

Žena, ciji se identitet još utvrduje, preminula u pulskoj bolnici šest sati nakon nesrece, a mopedist i njegova suputnica zadobili su lakše ozljede.

Da bi utvrdila identitet smrtno stradale žene, policija moli gradane za pomoc. Radi se o ženi starosti 70 do 80 godina, visine 160 centimetara, mršavije tjelesne grade, sijede kose, koja je bica odjevena u smede hlace, smedu majicu preko koje je bila ljubicasta vesta, a imala je naocale za vid smedih okvira.

Policijska uprava istarska poziva gradane koji ima korisnih saznanja o stradaloj da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail [email protected] ili policija@mup.

Protiv vozaca mopeda bit ce podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesrece sa smrtnom posljedicom. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter