Pula: Potukli se tijekom malonogometne utakmice

(Ilustracija/Manuel ANGELINI)
(Ilustracija/Manuel ANGELINI)

U fizičkom sukobu dvojice igrača na malonogometnom turniru Palermos cup 2013. u Šijani lakše je ozlijeđen 48-godišnji Puljanin, član pulske ekipe TGT. Sukob je izbio u subotu u popodnevnim satima na nogometnom igralištu Green Garden u Šijani, gdje se odigravalo prvo izdanje tog turnira.

Policija je dojavu o ozljeđenom igraču zaprimila oko 16.30 sati s Hitne pomoći. Utvrđeno je da je u dvoboju između Aurisa i TGT-a došlo je do naguravanja između 48-godišnjaka iz TGT-a i 23-godišnjaka iz Aurisa. Zbog prekršaja nad njim, 48-godišnjak je burnije reagirao te se s 23-godišnjakom porječkao, no verbalni sukob ubrzo je prerastao i u fizički sukob.

Dvojica su razmijenila nekoliko udaraca u glavu, pri čemu je stariji igrač izvukao deblji kraj i zatražio liječničku pomoć. Sukob su prekinuli igrači. Organizator turnira Boris Košir nam je kazao da je ovo prvi incident tijekom natjecanja u malom nogometu.

- Čim je izbila tučnjava svi su skočili u teren i razdvojili ih. Obojica su isključena s utakmice, a i obje momčadi su diskvalificirane s natjecanja. Osim tog incidenta, na ostalim susretima nije bilo nikakvih problema, rekao je Košir.

Protiv 48-godišnjaka i 23-godišnjaka policija će podnijeti optužni prijedloga zbog remećenja javnog reda i mira, doznajemo u PU istarskoj. (M. SARDELIN)

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter