Pula: Pomeo bicikliste pa pobjegao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepoznati vozac automobila u ponedjeljak je oko 17.30 sati na raskrižju Krležine ulice i Ulice Veruda u Puli s bicikla oborio 19-godišnjaka iz Sesveta i njegovu 15-godišnju putnicu iz Pule, nakon cega se nije zaustavio da bi im pružio pomoc.

Kako je izvijestila PU istarska, 19-godišnji je biciklist na upravljacu bicikla marke Scorpion na nepropisan nacin prevozio 15-godišnjakinju kolnikom Krležine ulice. Na raskrižju s Ulicom Veruda mladic je zbog neprilagodene brzine nekontrolirano ušao u raskrižje baš u trenutku kad je kolnikom Ulice Veruda naišlo vozilo nepoznate marke i registracijskih oznaka koje je oborilo bicikl.

Od siline udara 19-godišnjak i 15-godišnjakinja su zajedno s biciklom pali na kolnik, a nepoznati vozac se udaljio s mjesta nesrece ne pruživši pomoc djevojci koja je lakše ozlijedena.

Policija je utvrdila da je 19-godišnjak pocinio prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kao i vozac osobnog automobila s obzirom na to da se udaljio s mjesta nesrece a da nije pružio pomoc ozlijedenoj osobi. Policija moli gradane koji imaju saznanja o nesreci, odnosno o nepoznatom vozilu i vozacu, da korisne informacije jave na broj 192, u Postaju prometne policije Pula ili pak na e-mail [email protected].


Podijeli: Facebook Twiter