Pula: Poljoprivredi 20 tisuća kuna

Gradonačelnik Boris Miletić usvojio je 20 akata (G. ROJNIĆ)
Gradonačelnik Boris Miletić usvojio je 20 akata (G. ROJNIĆ)

U periodu od 11. do 23. prosinca gradonačelnik Boris Miletić usvojio je ukupno 20 akata među kojima je zasigurno najznačajnija odluka o dodjeli 219 stipendija i to 37 studentima prve godine studija i 182 stipendije studentima viših godina studija.

- Bodovao se uspjeh i o njemu je ovisio iznos stipendije, dok su dodatne bodove dobivala deficitarna zanimanja za kojima gospodarstvenici na našem području imaju potrebe, pojasnio je gradonačelnik Miletić.

Odlukom gradonačelnika, a prema Programu potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Pula za razdoblje od 2013. do 2015. godine, Fondu za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre dodijelit će se iznos od 20.000 kuna za 2013. godinu, u svrhu razvoja poljoprivrede.

Izmjenama pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Javne ustanove Pula sport utvrđen je naziv novog radnog mjesta i to voditelja sportskih aktivnosti, koje će, prema pojašnjenju gradonačelnika Miletića, biti namijenjeno sadašnjem ravnatelju Mariju Perušku, a na čije bi mjesto trebao doći gradski pročelnik za društvene djelatnosti Erik Lukšić. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter